Innovatie.

Of het nu is om de bedrijfscultuur te transformeren of om nieuwe producten en ervaringen te leveren aan klanten, je wilt jouw team of organisatie buiten de gebaande paden laten denken. Maar hoe stimuleer je hun creatieve potentie? En hoe creëer je het onderlinge vertrouwen om innovatieve manieren van werken te omarmen?

CSS_2089-4

Binnen een bedrijf of organisatie is verandering de enige zekerheid die er is. Transformatie is een creatief proces, en creativiteit is een emotioneel proces. Emotionele intelligentie is daarom cruciaal in hebben van efficiënte teams. Om tot innovatieve ideeën en acties te kunnen komen is het dus van groot belang ons emotionele brein te trainen. 

Culinary Institute Barcelona

Ben jij klaar om transformatie anders aan te pakken? 

Ik ontwerp gepersonaliseerde tools die een vernieuwend perspectief geven op de manier waarop een team of organisatie naar zichzelf kijkt en hoe zij invloed kunnen uitoefenen op de wereld. Door middel van speelse gedachte experimenten en zintuigelijke spelletjes zullen zij een nieuwe set vaardigheden vergaren waarmee hun creatieve vertrouwen versterkt wordt. 

Tools
Lotte_Meeuwissen_CIB_72dpi_045
Lotte_Meeuwissen_CIB_72dpi_019

Tijdens de samenwerking zullen we ontdekken hoe jij profijt kan hebben van inzichten in de kracht van het sensoriële en emotionele brein. Ik zal je kennis laten maken met design thinking methoden die we vervolgens hacken en toepassen op jouw innovatieve vraagstuk. Door het bundelen van jouw visie aan mijn ideeën als ontwerpster zal ik een (fysieke) tool ontwerpen die we vervolgens samen zullen implementeren binnen jouw bedrijf.

Wil jij een unieke tool ontwikkelen

voor jouw innovatieproject?

Ik neem je mee door de drie fases van het ontwerpproces.

Hoe gaan we te werk?

01

Inspiratie

In deze fase leren we met een ‘human-centered’ oog naar de doelgroep te kijken, we onderzoeken de behoeften van de doelgroep, leren deze op een slimme manier te implementeren in het vraagstuk, tekenen de leerervaring uit, en kaderen de ontwerp uitdaging.

02

Ontwerpen

In deze fase bundelen we jouw visie aan mijn ontwerp-ideeën, we kiezen een passende vorm voor de tool, en ga ik aan de slag met het vormgeven van de tool.

03

Implementatie

In deze fase komt de tool tot leven, we zullen de tool testen in de praktijk en analyseren waar eventuele aanscherpingen nodig zijn, hierna zullen we de tool gebruiksklaar maken en inzetten binnen jouw organisatie.

Neem contact met mij op: